Konkurrencevilkår
© Midtjyllands Avis 2017

Konkurrenceregler og betingelser for deltagelse

Sådan deltager du

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra 1.-24. december 2017.

Kun personer, som er bosat i Danmark, kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos Midtjyllands Avis, Ikast Avis og Herning Folkeblad, samt medlemmer af disses husstande, må ikke deltage i konkurrencen.

Gå ind på julekalenderen og svar på dagens spørgsmål. Svarer du rigtigt på spørgsmålet, deltager du i lodtrækningen om dagens præmie.

Når du accepterer konkurrenceregler og betingelse for deltagelse, giver du samtidig accept til, at vi må sende dig en daglig julekalenderpåmindelse pr. mail. Denne julekalenderpåmindelse kan til enhver tid afmeldes i bunden af nyhedsbrevet.

Du accepterer samtidig, at vi fremover må sende daglige nyhedsopdateringer fra Mediehuset pr. mail. Dette nyhedsbrev kan til enhver tid afmeldes direkte i nyhedsbrevet. Denne accept gives tilmed specifikt i et separat felt ved tilmelding til julekalenderen.

Sådan vinder du

Vi trækker hver dag lod om en vinder i gårsdagens konkurrence. Vinderen får direkte besked på pr. mail.

Vindere af fredage og lørdage udtrækkes den følgende mandag. Vindere af dagens præmie 22.,23. og 24. december udtrækkes først 27. december.

For at kunne modtage præmien skal vinderen oplyse: Fuldt navn og adresse af hensyn til gældende skatteregler.

Svarer vinderen ikke indenfor 3 hverdage udtrækkes en ny vinder.

Præmien er nævnt i dagens låge.

Præmien skal afhentes i den pågældende butik senest 6. januar 2018 og kan ikke ombyttes til kontanter.

Hvad skal du ellers vide?

Vi offentliggør hver vinder med navns nævnelse både i den pågældende låge i online-julekalenderen og på Facebook.

Vi vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til en tredjepart.

Vi er uden ansvar for eventuelt forkert udleverede præmier som følge af snyd. Vi forbeholder os retten til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt. Vi er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Vi afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne, pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver vi os ethvert ansvar i den forbindelse.

Ved mistanke om snyd forbeholder vi os retten til at ekskludere brugere uden varsel.

Konkurrencen udbydes af Mediehuset Herning Folkeblad og Mediehuset Midtjyllands Avis (Herning Folkeblad A/S, Østergade 21, 7400 Herning)